Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #92
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Srpski bankarski sektor, do skoro, mogao se opisati citatom iz pozorišne predstave Radovan III kada legendarni Radovan (Zoran Radmilović) opisuje TV Program – dosadan je.
 
 
Poreska uprava Srbije odbacila je teze pojedinaca da pojačane poreske kontrole dovode do rasta cena mesečne kirije za podstanare, poručivši da je zakonska obaveza svih koji zarađuju od izdavanja nekretnina drugim građanima da na to plate porez.
 
Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je da, ni centralna banka ni Vlada nemaju pravo da donesu zakon o konverziji kredita vezanih za švajcarski franak, jer bi to bilo neustavno.
 
 
Pika kartica je jedna od najpopularnijih platnih kartica koja je svojim vlasnicima omogućavala plaćanje na rate bez kamate je danas, 7. decembra zvanično prestala sa radom. Kompanija Mercator-S, vlasnik ove platne kartice je odlučio da je zameni platnom Super Karticom Sberbanke.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas, a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
         
 
 
"U životu treba izabrati: ili da zarađujemo novac, ili da ga trošimo; za oboje čovek nema vremena."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved