Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #93
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Udruženje banaka Srbije (UBS) poručilo je zaduženima u švajcarskim francima koji štrajkuju, da je najbolje da svako pojedinačno ode u svoju banku i u razgovoru reši problem, izjavio je danas generalni sekretat UBS Veroljub Dugalić.
 
 
Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Beogradu i novosadska kompanija koja se bavi razvojem video-igara Eipix Entertainment potpisali su danas ugovor o saradnji, čime će studentima tog fakulteta biti omogućena praksa i eventualno zaposlenje.
 
Na adrese preduzetnika još nisu stigla poreska rešenja za ovu godinu, u Poreskoj upravi kažu da se do donošenja rešenja za 2015. plaćaju akontacije na osnovu rešenja za 2014. godinu
 
 
Generalni direktor Air Serbia Dane Kondić najavio je da će letovi nacionalne avio-kompanije na liniji Beograd-Njujork, na koje se čeka 23 godine, krenuti od juna 2016. pet puta nedeljno avionom "Airbus A330". "Nakon što dobijemo odobrenje regulatornih vlasti, uvešćemo direktan let za SAD, koji se u regionu ceka od 1992. godine.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas, a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
         
 
 
"Čovekov tretman novca je najodlučniji test njegovog karaktera - kako ga zarađuje i kako ga troši."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved