Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #98
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Kratko - nisu nas učili kako treba i još nam na takvo stanje daju primere kako ne treba. Jedino tužno mesto gde je moguće nešto saznati o finansijama su reklame banaka ili prodavnica koje uz svoje proizvode nude i finansijske usluge odloženog plaćanja, beskamatnog kredita i dr.
 
 
Nedavna eskalacija problema koji prati zadužene u švajcarskim francima još jednom je ukazala na sporost centralne banke i neadekvatnu regulativu.
 
Fond PIO tražiće i dalje od osiguranika, uz zahtev za penziju, i radnu knjižicu kao dodatni kontrolni dokument. Zakonom o radu one su prestale da važe 1. januara ove godine, potvrđeno je u PIO fondu, piše Politika.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
Glavna razlika između lizinga i kredita je ko kupuje predmet finansiranja. Kod kredita klijent uzima novac da bi kupio neki predmet pa onda taj novac vraća, a kod lizinga se izjašnjava šta želi da kupi pa onda lizing kompanija to kupi, a klijent njoj plaća proizvod na rate.
 
 
         
 
 
"Priprema je ključ svega."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved