Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #108
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Bankari su u proteklih par meseci smanjivali kamatne stope na keš kredite. Niža kamata znači i jeftinije zaduživanje za građane, koji su i sad već prezaduženi.
 
 
Otplatom poslednje rate glavnice duga u iznosu od 7,25 miliona evra, 12. aprila 2016. godine, Republika Srbija će u potpunosti izmiriti obaveze po osnovu Stand-by aranžmana koji je Međunarodni monetarni fond odobrio našoj zemlji 19. januara 2009. godine, a koji je okončan 15. aprila 2011. godine.
 
ManpowerGroup, najveća svetska kompanija specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje kandidata, sprovela je globalno istraživanje o tome kako se kandidati opredeljuju za posao na skoro 4,500 kandidata tokom oktobra 2015. godine na pet tržišta koja pokrivaju veliki deo zemljine kugle.
 
 
Evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja "Open day" biće održan 13. aprila na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, u organizaciji studentske organizacije Istek iz Beograda. Sajam će okupiti studenti elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope, kao i predstavnike vodećih kompanija i univerziteta iz ovih oblasti, saopštio je danas organizator.
 
 
Nakon što su objavljene poverljive informacije iz panamskih dokumenata o osobama koje imaju otvorene offshore račune u toj zemlji, postavlja se pitanje šta je neophodno da biste otvorili sopstvenu offshore kompaniju.
 
 
         
 
 
"Stvari se ne menjaju. Mi se menjamo."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved