Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #141
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Sedam koraka koje je potrebno učiniti kako ne biste imali problema sa zakupcem Vašeg stana. Ključna pitanja za većinu zakupodavaca su: Kome iznajmiti stan i kako naći dobrog podstanara? To je razumljivo jer će se za Vašu nekretninu, u periodu iznajmljivanja, brinuti neko drugi.
 
 
Trend online kupovine koji potrošačima širom sveta donosi novo iskustvo u stalnom je porastu - trgovci šire ponudu proizvoda dostupnih putem Interneta, obezbeđuju specijalne popuste i pogodnosti preko svojih digitalnih platformi i društvenih mreža, a mnogi od njih nude i mogućnost besplatne dostave.
 
Cilj zaključivanja svakog osiguranja jeste zaštita i sigurnost za slučaj nepredviđenog događaja zbog kojeg je nastala šteta. Svi znamo da je polisa osiguranja verovatno jedna stvar koju, nakon što zaključimo osiguranje, odmah odložimo u fioku i nadamo se da je nikada nećemo upotrebiti.
 
 
Poslednjih godina građanima su sve privlačniji krediti sa promenljivom kamatnom stopom, jer su zbog niske vrednosti euribora, i belibora ovakvi krediti povoljniji od onih s fiksnom kamatnom stopom.
 
 
Stambeni krediti nisu nikada bili povoljniji, ali na novi stan zaboravite ako nemate još barem 10-15.000 EUR u kešu. Za mnoge građane koji sanjaju svoj krov nad glavom nepremostiva prepreka je pre svega obavezno učešće od 20%, ali nisu zanemarljivi ni mnogobrojni prateći troškovi.
 
 
         
 
 
"Uslov za uspeh je radost delanja."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved