Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #144
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Za januar se kaže da je najduži mesec u godini, a kako da ne potrošimo ono što još nismo zaradili i da ne plaćamo paprene kamate tokom cele godine?
 
 
Bankarski sektor Srbije u prvih devet meseci ove godine ostvario je pozitivan neto finansijski rezultat pre oporezivanja od 32,8 milijardi dinara što je za 23,1 odsto više nego u istom period prethodne godine, navedeno je u izveštaju Narodne banke Srbije (NBS) za treće tomesečje 2016.
 
AIK banka je postigla dogovor po kojem će preuzeti deo grčke Alpha banke. Kako prenosi “Danas”, čitav aranžman vezan za povlačenje te banke iz Srbije trebalo bi da uključi još i Komercijalnu banku i Societe Generale.
 
 
Znamo da je život neprocenjiv i sve više smo svesni činjenice da se u sadašnjim ekonomskim prilikama u kojima živimo sami moramo da se pobrinemo za svoju budućnost i finansijsku sigurnost.
 
 
Vraćamo 310 miliona evra položenih do 27. aprila 1992. Srbija ima obavezu da od avgusta 2018. počne da isplaćuje štediše cele bivše SFRJ. Prema zakonu koji se u Skupštini usvaja po hitnom postupku, naša zemlja mora da namiri sve koji su čuvali novac u srpskim bankama, bez obzira na to u kojoj republici su se filijale nalazile.
 
 
         
 
 
"Za uspeh u svakom poslu potrebni su osećanje odgovornosti i ljubav."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved