Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

KAMATICA NEWSLETTER
- Krediti za školovanje- investicija za napredovanje-

Kao i svaki kredit i ovaj je po definiciji uzimanje novca od banke i njegovo vraćanje uz kamatu. Moguće je da u nekoj banci običan potrošački kredit bude povoljniji od onog za školarinu a pri tom i jedan i drugi omogućavaju da se njime školarina plati. Istraživali smo kako dobiti kredit, koji izabrati, koje banke imaju najpovoljniju ponudu.

Detaljnije: Krediti za školovanje

U OVOM BROJU

ŠVAJCARAC PRESTAO DA RASTE A KORISNICI KREDITA I DALJE U OZBILJNOM PROBLEMU

Definitivno najzanimljivija vest iz sveta novca u avgustu i septembru jesu dramatične promene kursa švajcarskog franka. Od avgustovskog vrtoglavog rasta do septembarske nesvakidašnje odluke švajcarskih vlasti da se kurs smanji i ograniči dalji rast. Kamatica je istraživala šta se zapravo dogodilo. Imamo savete šta i kako dalje.

Pročitajte ceo članak

ŠTA SA KREDITOM U ŠVAJCARCIMA

U Srbiji procenat onih koji imaju kredite u CHF je 12%. U Mađarskoj i Hrvatskoj ovaj broj je značajno veći i iznosi 40%.Vlade tih zemalja su naredile bankama da fiksiraju obračunski kurs franka, a razliku naplate kasnije.U Srbiji vlasti još uvek nisu donele neku takvu meru.

Nudimo primer koji ilustruje ovakav način prevazilaženja problema. Uzet je kredit od 20.000 franaka, odobren na 10 godina sa kamatom 8,5 %.Kredit je otplaćivan 4 godine.Ostalo je još šest godina otplate. Ostatak duga iznosi 13.500 franaka.

Pročitajte ceo tekst

REZULTATI ANKETE

U toku prošlog meseca na finansijskom portalu Kamatica postavili smo ankete koje su pratile aktuelne tekstove iz rubrike Izračunali smo za vas. Rezultati ankete su obrađeni. Pogledajte kako su čitaoci Kamatice odgovarali!

Anketa – Auto krediti

KAMATICA SAVETNIK

Savetujemo vas u kojoj banci možete podići željeni kredit po najpovoljnijim uslovima. Izrada detaljnog izveštaja sa tri najbolje ponude na tržištu.

http://savetnik.kamatica.com/
Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @ kamatica.com

Copyright © 2011