Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Ovih 11 banaka odobravaju jeftine stambene kredite

Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) do sada je potpisala ugovore s 11 banaka o poslovima dugoročnog stambenog kreditiranja iz republičkog budžeta u 2013, rečeno je juče u toj instituciji.

Pročitajte ceo članak


Nemate pare za stan? Preselite se u hotel u centru

Sve je više Beograđana koji gazdu menjaju za - recepcionera. Za mesečnu "kiriju" od 170 evra, u koju su uračunati svi troškovi - za struju, vodu, grejanje, zamenu posteljine, sređivanje sobe i kablovsku televiziju, iznajmljuju sobu - u hotelu. Em nema računa, em dobiju i sobaricu. A lokacija ekskluzivna. U samom centru grada.

Pročitajte ceo tekst


Evo kako da brzo i lako uvezete automobil iz EU

Ukidanje carine na uvoz automobila iz Evropske unije uštedeće kupcima vozila vrednog, na primer, 10.000 evra nečiju celu platu - 25.000 dinara. Uvoznici kažu da je najbolja zemlja za uvoz Italija jer je transport jeftiniji, ali su u Nemačkoj vozila bolje očuvana.

Pročitajte ceo tekst


Kada se zadužujete, zadužujte se smisleno. Nemojte ulaziti u dug da biste kupili potrošne stvari. Zadužite se da kupite nešto što će biti vredna imovina: nekretninu, akcije na berzi, opremu za posao.

           
Prijava na newsletter http://www.kamatica.com/newsletter
Vaše predloge, sugestije, kritike i pitanja možete slati mailom na podrska @kamatica.com

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @kamatica.com

Copyright © 2012