Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

  newsletter #63
 
  KAKO KORISTITI KAMATICU
 
  Poštovani korisnici, predstavljamo vam Kamatica Market, onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu.
 
KAMATICA PREPORUČUJE
 
Želiš novog četvorotočkaša
Vi ste ono što vozite” , kaže jedna reklama za autobomobile. Automobil može da predstavlja vaš uspeh vaš prioritet i to kako želite da se predstavite svetu. Može biti definicija praktičnosti ili vaše ekcentričnosti. Ipak, šta god da predstavlja, trebaće vam puo novca da izrazite sebe jednim četvorotočkašem.
 
Korak pre odluke
Sigurno ste bar jednom došli u situaciju neusklađenog kućnog buđeta. Zaduživanje po kreditu bi Vam možda pomoglo i olakšalo nastalu situaciju.
 
Kako do kredita sa lošom kreditnom istorijom
Nedostatak bilo kakve kreditne istorije, ili još gore, loša kreditna istorija koja pokazuje da ste kasnili sa vraćanjem svojih dugova banci najveći su kamen spoticanja za dobijanje kredita. Zašto? Zato što ste za banku klijent visokog rizika.


SAVET
“Ne možete očekivati da imate bilo kakve dobre rezultate u životu bez predhodnog preuzimanja potpune odgovornosti za njihovo stvaranje.”
 

Za odjavu Click ovde