Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #73
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Guverner NBS Jorgovanka Tabaković poručila je da su ulozi građana koji štede u nekoj od četiri grčke banke u Srbiji sigurni, kao i da "poslednji scenario uopšte i nije na stolu".
 
 
Građani koji ispunjavaju uslove od danas mogu na šalterima Pošta Srbije da podnesu prijave za vaučere u vrednosti od 5.000 dinara za plaćanje smeštaja na nekoj od turističkih destinacija u Srbiji koje subvencioniše država.
 
Izvršni odbor Narodne banke Srbije odlučio je danas da zadrži referentnu kamatnu stopu na postojećem nivou od 6,0 odsto, saopštila je NBS.
 
 
Evropa još nema zvaničan stav o tome da li je bitkoin novac, roba ili nešto treće, i to pitanje će rešavati Evropski sud pravde, a za to vreme će svaka članica EU voditi svoju politiku u pogledu poreza na dodatu vrednost (PDV) pri plaćanju bitkoinom.
 
 
Strani državljani, među kojima i Srbi, su na vest o mogućem bankrotu Grčke, počeli aktivno da kupuju nekretnine u toj zemlji.
 
 
         
 
 
"Potpunu ideju o svom uspehu stvorićete na taj način ako sve ono za čim težite, čak i do poslednje sitnice, imate pred očima kao da ste to već postigli."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved