Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #82
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Dolar bi trebalo da ojača i izjednači se sa evrom u narednih godinu dana, jer je američka Uprava federalnih rezervi (Fed) i dalje na kursu podizanja kamatnih stopa, iako se ove nedelje nije odlučila za akciju, procenjuje investiciona kompanija Prinsipal global investitors (Principal Global Investors).
 
 
Ambasadorka Indije u Beogradu Narinder Čohan pozvala je srpske privednike da sarađuju na projektima koje je pokrenula indijska vlada u svojoj zemlji, uključujući "Proizvodimo u Indiji", "Digitalna Indija", "Pametni gradovi", "Stručno osposobljena Indija" i druge.
 
Državni sekretar u Ministarstvu energetike Zoran Predić izjavio je danas da još sa sigurnošću ne može da se kaže da će zbog sniženja cena gasa doći do pojeftinjenja daljinskog grejanja u Srbiji.
 
 
Potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović najavila je da će vlasnici stanova koji ne žele da ih legalizuju, plaćati veći porez na imovinu.
 
 
Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da očekuje da će, posle sniženja referentne kamatne stope NBS-a, biti snižene i bankarske kamate na kredite i da će banke više kreditirati privredu i ostale klijente, umesto bavljenja trgovinom hartijama od vrednosti.
 
 
         
 
 
"Cilj nije plan. Kada postavite cilj formulišite plan za njegovo ostvarenje. Zatim taj plan morate da sprovedete u delo."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved