Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #96
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Poreski obveznici će od danas moći elektronski da podnose još šest novih prijava, a puna primena elektronskog sistema za poreske prijave počeće 1. marta ove godine, najavljeno je iz Poreske uprave Ministarstva finansija.
 
 
Devizne rezerve Narodne banke Srbije na kraju decembra, prema preliminarnim podacima, iznosile su 10,37 milijardi evra, saopštila je centralna banka. Time se, kako piše u saopštenju NBS, obezbeđuje pokrivenost novčane mase (M1) od 251 odsto i oko sedam meseci uvoza robe i usluga.
 
Set novih finansijskih zakona u Srbiji, čiji je cilj jačanje efikasnosti sprovođenja fiskalne konsolidacije, borba protiv sive ekonomije, nastavak finansijske discipline i ekonomski oporavak zemlje, stupio je na snagu 1. januara ove godine, podseća danas Ministarstvo finansija.
 
 
Predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke Zoran Petrović ocenio je da će 2016. godina biti izazovna za bankarski sektor, jer je na srpskom tržištu prisutno previše banaka, ali i kada je reč o rešavanju problema problematičnih kredita.
 
 
Prvi Top ski vikend u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru počinje u četvrtak i traje do 17. januara, a u okviru tog vikenda može se iskoristiti popust od 20 odsto na trodnevne i četvorodnevne ski karte, saopšteno je danas iz Skijališta Srbije.
 
 
         
 
 
"Uspeh zavisi od truda"
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved