Alpha bank ponuda za nedelju štednje

30.10.2009

Istraživanja izvor: Kamatica
Tri modela štednje u evrima:
 
Alpha štednja sa isplatom kamate unapred podrazumeva  kamatne stope do 7.39%, uz periode oročenja koji mogu biti na 3, 6, 9 ili 12 meseci. Ovaj vid štednje dodatno je pogodan, jer na klijentu ostaje da ga osmisli prema svojim potrebama - bilo da mu je unapred potreban novac ili da želi da ga ponovo oroči i tako zaradi još više.
 
Sa druge strane, za strpljive štediše, Alpha Bank je pronašla način kako da, nakon perioda od godinu dana, bogato nagradi njihovu istrajnost. Uz Alpha postepenu štednju, kamatna stopa značajno i sigurno raste iz meseca u mesec, da bi u dvanaestom mesecu reoročenja dostigla do 18% na štednju u evrima.
 
U okviru specijalne ponude za period Nedelje štednje se nalazi i standardna Alpha oročena štednja. Kamatne stope se kreću do 6,30% za štednju u evrima, sa periodima oročenja od 1 do 12 meseci, prema željama klijenata. Uz ovaj model, ukoliko klijent sredstva oroči na 6 ili više meseci, kamatu može podizati i mesečno.
 
Ono što predstavlja dodatnu pogodnost jeste da je otvaranje i održavanje svih štednih računa u Alpha Bank potpuno besplatno.


Pogledajte arhivu istraživanja
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana