Aukcija depozita Folksbanke pruža najvišu kamatu na tržištu

Objavljeno: 06.11.2009


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Beograd, 06.11.2009.- Volksbank u skladu sa svojom poslovnom politikom konstantnog razvoja potpuno novih bankarskih proizvoda, pružila jedinstvenu mogućnost građanima da po prvi put u Srbiji putem direktnog licitiranja na aukciji, svoj novac oroče na period do tri meseca i sami odrede po kojoj kamatnoj stopi će to učiniti.
U prvoj nedelji aukcije depozita, izlicitirana je kamata na oročenje od 7%, ali je banka obzirom da se radi o prvoj nedelji aukcije i velikom interesovanju klijenata na tu vrednost dodala još 2%, i time pružila mogućnost pobedniku da oroči svoj novac na tri meseca, po najvišoj kamatnoj stopi na tržištu za navedeni period.
Registracijom na sajtu Volksbank, klijenti učestvuju u aukciji depozita dajući svoje ponude koje se odnose na visinu kamatne stope. Osoba koja na kraju nedelje ima najnižu ponudu dobija mogućnost da oroči svoj novac na tri meseca, po kamatnoj stopi koju je sama ponudila.
Aukcije traju u ciklusima od sedam dana, početna visina kamatne stope je 15%, svaka licitacija smanjuje kamatu za po 0,1%, a mogu da učestvuju svi punoletni građani, dok je minimalni iznos oročenja 500 evra a maksimalni, 20.000 evra. Najbolji ponuđač će putem mejla dobiti sertifikat koji garantuje izlicitiranu kamatnu stopu na depozit, a dodatno će biti i kontaktiran od strane Banke, za dogovor oko mesta polaganja novca.
Sve informacije na: www.volksbank.rs


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana