Volksbank smanjila kamate na auto kredite

Objavljeno: 14.12.2009


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Beograd, 14.12.2009. – Volksbank a.d. je u promotivnom periodu do 31.01.2010. godine smanjila kamatne stope na dinarske auto kredite za kupovinu novih vozila za 1,5%. Shodno tome, svoje pitanje kupovine novog automobila možete rešiti na veoma brz i jednostavan način uz najkonkurentniju kamatnu stopu na tržištu već od 13,95% (eks 16,07,%). Rokovi otplate su do 7 godina uz učešće od samo 10%.
Petar Grujić, Direktor sektora za rad sa stanovnistvom u Volksbank a.d. objašnjava:
“Kako se Volksbank na srpskom bankarskom tržištu još od septembra prošle godine pozicionirala kao poznata banka za dinarske auto kredite sa najpovoljnijim fiksnim dinarskim kamatnim stopama, rešili smo da obradujemo sve one koji u periodu novogodišnjih i božićnih praznika žele da kupe novi automobil dodatnim snižavanjem kamatne stope na rekordno nizak nivo. Ono što je takođe bitno istaći je da Volksbank dinarski auto kredit štiti njegove korisnike od rizika fluktuacije kamatnih stopa i promene deviznog kursa, jer su sve rate koje će klijenti vraćati banci do kraja otplate celokupnog kredita fiksne i u dinarima. Takođe, fiksna kamatna stopa ne zavisi od promena referentnih stopa.
U segmentu auto kredita Volksbank beleži kontinuirani porast plasmana što je pre svega ostvareno najpovoljnijim uslovima kreditiranja kao i velikom fleksibilnošću i brzinom prilikom odobravanja kredita. Za klijente koji zavise isključivo od dinarskih primanja koje nisu vezane za EUR, ovakvi krediti su najlogičniji i ekonomski naopravdaniji izbor”, rekao je Petar Grujić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Volksbank.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana