Završen humanitarni Novogodišnji bazar u filijalama Credit Agricole Srbija

Objavljeno: 18.12.2009


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Beograd, 18. decembar 2009. godine – U proteklih pet dana Credit Agricole Srbija, u šest svojih filijala, realizovala je akciju „Novogodišnji Bazar“, namenjenu pomoći deci koja pohađaju specijalne škole u Beogradu i Novom Sadu. U četiri beogradske i dve novosadske filijale, tokom trajanja Bazara, klijenti su bili u prilici da po simboličnim cenama kupe neki od proizvoda koje su napravili učenici škola za decu sa smetnjama u razvoju. U filijalama su bili izloženi ručno izrađeni novogodišnji ukrasi, čestitke, ukrasne sveće, različiti predmeti od keramike i mnogi drugi proizvodi, a tokom trajanja akcije prikupljena su značajna sredstva koja će biti iskorišćena za pomoć obrazovnim ustanovama koje su uzele učešće u ovom projektu.

Kreativne radove predstavili su učenici OŠ Anton Skala, škole za oštećene sluhom Stefan Dečanski, OŠ Sava Jovanović Sirogojno, OŠ ''NH Dušan Dugalić'', škole za učenike oštećenog vida Veljko Ramadanović, OŠ za zaštitu vida Dragan Kovačević, OŠ Radivoj Popović, škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom Sveti Sava, OŠ Boško Buha, Srednje zanatske škole, OŠ Novi Beograd i ŠOSO “Milan Petrović” Novi Sad.

Predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole Srbija, François-Edouard Drion, kao i svi zaposleni učestvovali su u ovoj akciji kako bi svojim primerom pokazali koliko je važno da svi koji mogu pomognu ovim obrazovnim ustanovama koje rade u posebnim uslovima. Inače, „Novogodišnji bazar“ se tradicionalno održava u organizaciji Credit Agricole Srbija, ovoga puta u najvećem broju filijala. Zbog uspeha koji je akcija imala, u Credit Agricole Srbija najavljuju njen nastavak u budućnosti.

Credit Agricole Srbija aktivno učestvuje u razvoju srpskog društva, obezbeđujući svojim klijentima najviši kvalitet u pružanju usluga, ali istovremeno i pruža pomoć onima kojima je ona potrebna. Nekadašnja Meridijan banka, promenom imena u Credit Agricole Srbija u potpunosti se integrisala u Credit Agricole Grupu, čime je preuzela globalnu strategiju poslovanja čitave grupe, uključujući i veliku odgovornost prema zajednici u kojoj posluje. Credit Agricole Grupa trenutno sprovodi globalnu kampanju pod nazivom „Green banking“, koja podrazumeva visok stepen održivog razvoja i svesti o društvenoj odgovornosti u bankarskom poslovanju.

I u narednom periodu, Credit Agricole Srbija će nastaviti sa postavljanjem standarda u svim oblastima svog poslovanja u Srbiji sa ciljem da učvrsti poziciju pouzdanog partnera svih svojih klijenata, ali i čitavog srpskog društva i ekonomije.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana