Dinarski gotovinski krediti za penzionere

Objavljeno: 25.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Opportunity banka

Dinarski gotovinski krediti namenjeni penzionerima, koje je u svoju ponudu uvela Opportunity banka (OBS), među najpovoljnijima su na tržištu zbog jednake i nepromenljive mesečne rate tokom trajanja kredita i produžene kreditne sposobnosti do 72. godine starosti u momentu otplate poslednje rate kredita. Kako bi izašla u susret penzionerima Opportunity banka je potpisala ugovor o saradnji sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje, tako da se budućim klijentima kredit odobrava uz samo dve posete banci i to u zakazanim terminima i bez žiranata. Time se smanjuje čekanje, a otplata kredita omogućena je automatskom naplatom rate sa računa.

„Osim što imamo odličnu saradnju sa malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivredom želeli smo da proširimo naše polje delovanja i na sugrađane seniore koji, i ako su u penziji, treba da i dalje da vode aktivan i ispunjen život u krugu porodice i prijatelja kao punopravan i produktivan član društva, najveći oslonac deci i unucima, i da budu stub zajednice,“ izjavila je Mirjana Dmitrović, menadžer za marketing i komunikacije OBS-a i dodala da „klijenti bez obzira na godine starosti treba da budu u mogućnosti da dobiju potreban kredit, brzo, jednostavno i bez nepotrebnih komplikacija“,.

OBS nastavlja uspešnu praksu ličnog bankara tako da svaki klijent ima osobu kojoj se uvek može obratiti putem telefona ili posetom banci za sve što joj je potrebno u vezi sa kreditom. Poslovanje OBS-a okrenuto je onima koji nemaju pristup bankarskim uslugama, sredinama udaljenim od velikih centara koje imaju veliki ekonomski potencijal, početnicima koji tek pokreću svoj posao, mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivrednim gazdinstvima tako da je prirodan nastavak bio odobravanje kredita penzionerima.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana