Niže kamate za preduzetnike i mala preduzeća

Objavljeno: 09.05.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Sosijete ženeral banka Srbija prilagodila je svoju ponudu za preduzetnike i mala preduze a sa godišnjim prihodom do pola miliona evra, kako bi ovom segmentu klijenata olakšala korišćenje bankarskih proizvoda i usluga i pomogla im u svakodnevnom poslovanju.

Klijentima su, pod konkurentnim uslovima, na raspolaganju dinarski krediti sa rokom otplate do 24 meseca, namenjeni nabavci obrtnih sredstava, koji im omogućavaju da se zaduže bez straha od valutnog rizika. Banka je snizila i kamate na dugoročne investicione kredite, kao i na dozvoljeno prekoračenje po računima pravnih lica i preduzetnika. U ponudi su i prateći proizvodi i usluge, kao što su garancije i akreditivi, faktoring kao rešenje za naplatu potraživanja, POS treminali, usluge elektronskog bankarstva, biznis platne kartice, kao i posebni paketi usluga za ovaj segment tržišta.

Miroslav Rebi , član Izvršnog odbora

- Smatramo da u malim preduzećima postoji veliki potencijal za razvoj, a veća dostupnost bankarskih proizvoda svakako doprinosi njihovom poslovanju. Zbog toga smo korigovali kamatne stope na postojeće, proširili ponudu novim proizvodima i učinili ih dostupnim u svim ekspoziturama banke -Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana