Inovativno plaćanje uz elektronske servise Banca Intesa

Objavljeno: 04.07.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Prepoznajući rastuće potrebe klijenata i prateći najsavremenije trendove u bankarskom poslovanju, Banca Intesa je svoje elektronske servise obogatila novim, inovativnim uslugama kako bi klijentima omogućila da svoje novčane transakcije obavljaju na još praktičniji, jednostavniji i efikasniji način.

U selektovanim ekspoziturama Banca Intesa, klijenti banke od sada su u prilici da realizuju svoje finansijske transakcije korišćenjem infoterminala 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Fizička lica koja poseduju Maestro, Master Card ili VISA platnu karticu Banca Intesa na infoterminalima mogu dobiti jedinstvenu, objedinjenu uslugu na tržištu koja omogućava uvid u stanje po računima i platnim karticama, štampanje izvoda tekućeg računa i kreditnih kartica i obavljanje bezgotovinskog plaćanja sa tekućeg računa popunjavanjem uplatnice ili jednostavnim očitavanjem bar kod zapisa sa računa. Pravna lica koja poseduju VISA Business Electron karticu takođe mogu koristiti prednosti rada da infoterminalu, koji im obezbeđuje uvid u stanje na računu, kao i štampanje izvoda. Za sve korisnike infoterminala Banca Intesa je omogućila plaćanje računa bez provizije do kraja godine.

„Uvažavajući sve izraženiju potrebu klijenata da uštede svoje vreme i novac, Banca Intesa radi na stalnom usavršavanju i inoviranju svojih elektronskih servisa kako bi na najbolji način izašla u susret njihovim zahtevima i ponudila im najnaprednija rešenja koja u potpunosti odgovaraju njihovom stilu života. Rad na infoterminalu klijentima Banca Intesa pruža brzinu, efikasnost i sigurnost, omogućavajući im da obave svoje transakcije bez čekanja u redu, u bilo kom trenutku, bilo kog dana u nedelji,“ izjavio je Žarko Vukadinović, šef službe za razvoj elektronskih servisa Banca Intesa.

Unapređujući svoje usluge mobilnog bankarstva u skladu sa najnaprednijim komunikacijskim tehnologijama, Banca Intesa je takođe omogućila korišćenje Intesa Mobi servisa i korisnicima Android i iPhone uređaja koji su vlasnici dinarskih tekućih računa banke. Korisnicima svih vrsta računa mesečno održavanje neće biti naplaćivano do kraja godine, a vlasnicima Intesa Hit i Magnifica računa ne naplaćuje se provizija za prvih pet plaćanja mesečno putem elektronskih servisa Online, Mobi i Telefonsko bankarstvo. Aplikacija se može preuzeti sa App Store i Google Play.

Uz to, klijenti Banca Intesa od sada mogu brzo i lako da pronađu najbliži bankomat banke koristeći najnoviji alat elektronskog bankarstva – Intesa Sanpaolo Group ATM locator. Ova usluga omogućava lociranje oko 254 bankomata Banca Intesa u Srbiji i 9.000 bankomata Intesa Sanpaolo, matične grupacije Banca Intesa, u 12 zemalja. Aplikacija je dostupna je na internet sajtu Banca Intesa, sajtovima svih članica Intesa Sanpaolo grupe, kao i App Store i Google Play.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana