Unapređen Banca Intesa online

Objavljeno: 27.08.2012


Novosti iz banaka izvor: Banka Intesa

Klijentima Banca Intesa od danas je na raspolaganju unapređena aplikacija elektronskog bankarstva za fizička lica.

Zahvaljujući novoj arhitekturi korisničkog interfejsa građanima je sada dostupno više informacija i usluga već na naslovnoj stranici, te je rad u aplikaciji znatno brži i efikasniji, a sam interfejs je kreiran tako da korisniku omogući intuitivan i jednostavan rad.

Novi Banca Intesa online podržava rad na najznačajnijim internet pretraživačima poput Google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Opera Mini, kao i WebKit baziranim pretraživačima namenjenim smartphone i tablet uređajima. Naprednija aplikacija elektronskog bankarstva za fizička lica klijentima pruža mogućnost aktivacije Intesa Mobi usluge, ažuriranje adresnih podataka i aktiviranje SMS i e-mail obaveštenja direktno iz aplikacije, bez potrebe odlaska u Banku.

Takođe, novi Banca Intesa online predviđa Personal Finance Manager modul koji klijentima stavlja na raspolaganje kategorizaciju transakcija po računima i platnim karticama u zavisnosti od predmeta potrošnje kako bi bili u mogućnosti da prate visinu mesečnih troškova u skladu sa njihovom namenom.

Za korišćenje aplikacije potrebno je instalirati Java plug-in komponentu koja se može besplatno preuzeti sa web strane www.java.com odabirom opcije Free Java Download.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana