Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #122
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Građane Srbije od masovnijeg korišćenja onlajn i mobilnog bankarstva odvraćaju nedovoljna informisanost i strah od zloupotreba u virtualnom poslovanju, izjavio je zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke Petar Jovanović i dodao da razloga za zabrinutost nema, jer su mere zaštite jednake za slučaj digitalne ili fizičke krađe.
 
 
Na štednim računima u Srbiji naši građani imaju blizu devet milijardi evra. Kamate su svake godine sve manje, a trenutno skoro jedva da ih i ima.
 
Istraživanje koje je sprovela Srpska asocijacija menadžera (SAM) pokazalo je da je za pokretanje biznisa u Srbiji često potrebno manje od 1.000 evra.
 
 
Građani Srbije poslali su u prva tri meseca ove godine 714 pritužbi i preuranjenih pritužbi na rad banaka, osiguravajućih kuća i drugih finansijskih institucija Narodnoj banci Srbije, a najviše su se žalili na zloupotrebu platnih kartica nakon gubitka ili krađe, plaćanja preko interneta, provizije, prijavljeno kašnjenje u otplati...
 
 
Cena zlata se spustila na najniži nivo u poslednjih skoro tri nedelje usled obnovljenih očekivanja da će američka centralna banka povećati kamatne stope, što je smanjilo tražnju za takozvanim bezbednim investicijama.
 
 
         
 
 
"Uvek troši manje od svoje zarade. To je najsigurniji put za napredak"
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved