Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #126
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Povećanje plata ne bi ugrozilo ostvarenu ekonomsku stabilnost, već samo može da poveća tražnju, koja je jedan od bitnih elemenata koji može da pomogne ukupnom oživljavanju privredne aktivnosti i rast BDP-a, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.
 
 
"Karavan omladinskog preduzetništva" u septembru nastavlja aktivnosti na promociji preduzetništva i preduzetničke svesti mladih sa ciljem podrške razvoju i jačanju omladinskih poslovnih inicijativa, saopštila je danas Privredna komora Srbije.
 
Online kupovina je sve češća opcija za naše građane. Najviše novca daju za avionske karte i hotelske rezervacije, od robe najčešća garderoba.
 
 
Finansijski stručnjaci pripremaju predlog propisa o ličnom stečaju prezaduženih građana. Dužniku se ostavlja deo novca potreban za egzistenciju. Stečajni upravnik raspolaže primanjima.
 
 
Građani Srbije sve manje koriste kreditne kartice, jer su kamate paprene, iako su i domaća i strana referentna kamata od kojih zavisi cena korišćenja plastičnog novca drastično pale.
 
 
         
 
 
"Novac je merilo za uspeh u radu."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved