Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #81
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Dolazak u filijalu banke kako bi ste obnovili ugovor o održavanju tekućeg računa ne mora uvek da bude prijatno iskustvo. Pored velikih gužvi koje su aktuelne prethodnih dana po filijalama banaka, veliki problem predstavljaju i ugovori koje banke daju svojim klijentima na potpis.
 
 
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da nema apsolutno nikakvih ni pomena, niti govora o promeni cene električne energije.
 
Ukoliko ste za vreme svog radnog veka uplaćivali doprinose za penziono-invalidsko osiguranje, ali ne duže od 15 godina, ostaćete kratkih rukava.
 
 
Najčešće banke spominjemo u kontekstu kredita, kreditnih kartica i dozvoljenog prekoračenja, jer nam je život bez ovih povlastica nekako nezamisliv.
 
 
Slovenija je potpisala nagodbu za plaćanje štednje unapred sa Azizom Sadžakom na osnovu presude Evropskog suda za ljudska prava iz jula prošle godine koja obavezuje Sloveniju da preduzme sve potrebne mere za otplatu neisplaćenih starih deviznih depozita u podružnicama Ljubljanske banke Sarajevo i Zagreb.
 
 
         
 
 
"Budite uporni i uspećete."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved