Tekst objavljen: 08.06.2022 11:55        


Iako su cene izdavanja stanova u Beogradu bile u padu od početka pandemije pa sve do avgusta 2021. taj trend se prekinuo pa su od tada cene izdavanja u Beogradu konstantno u porastu

Koliko su poskupele nekretnine u Beograd u poslednje dve godine?


Kirije u Beogradu su naročito skočile u poslednja 3 meseca što se pripisuje dolasku nešto većeg broja ruskih državljanina a što su stanodavci u Beogradu iskoristili da podignu stanarine.

Moja Nekretnina analizira celokupno tržište nekretnina obrađujući podatke sa svih većih sajtova za nekretnine u Srbiji. Analiza cena izdavanja je rađena na osnovu oglasa za izdavanje stanova u Beogradu.

Visina kirije za jednosobne stanove u Beogradu

Na početku 2020. godine je garsonjera mogla da se nađe gotovo bilo gde u Beogradu za 300 evra dok je u ovom tenutku jednosoban stan teško naći ispod 300 evra na Novom Beogradu, Vračaru, Starom Gradu i Savskom Vencu. Od 250 - 300 evra je moguće naći jednosoban stan na Zvezdari, Voždovcu, Čukarici i u Zemunu.

Visina kirije za dvosobne stanove u Beogradu

Na kiriju za dvosoban stan je potrebno izdvojiti preko 600 evra na Savskom vencu i oko 500 evra na Starom gradu i Vračaru.

Izdavanje stanova na Novom Beogradu nije doživelo veće promene kada su dvosobni stanovi u pitanju pa se takvi stanovi i sada mogu naći za 400 evra. Na ostalim gradskim lokacijama se teško mogu pronači dvosobni stanovi koji se izdaju za ispod 300 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Visina kirije za trosobne stanove u Beogradu

Kada su u pitanju trosobni stanovi, kirija se konstantno menjala u svim opštinama, jedina promena pozicija se dogodila na sedmom i osmom mestu gde je izdavanje stanova u Zemunu nadmašilo Voždovac i gde je za trosoban stan u Zemunu sada uglavnom potrebno preko 450 evra.

Opširnije o svemu možete čitati na ovom linku. 

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kirija stanovi cena kirije stanovi stanovi beograd stanovi beograd opštine nekretnine u beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana