Tekst objavljen: 26.09.2023 16:10        


Jednu od omiljenih linija koja je Niš povezivala sa Evropom Rajaner je ukinuo početkom godine, od kada više ne leti do Bergama, a odnedavno ni do Stokholma u zimskoj sezoni, ali su za Exyuaviation iz kompanije rekli da to što ne planiraju da lete iz Beograda koji im je preskup, ne znači da neće nastaviti da šire svoju mrežu iz Niša koji im je trenutno "baza" u Srbiji

"Rajaner" ne planira da leti iz Beograda, ali će širiti mrežu u Nišu


Nakon ukidanja dve linije - iz Niša do Bergama, gde Rajaner ima bazu i leti do čak 97 destinacija, a potomi zimske do Stokholma, sa Aerodroma "Konstantin Veliki" ova niskotarifna avio-kompanijaleti još do Malte i Beča.

Da ipak planiraju da svoju mrežu na srpskom tržištu prošire, ali samo u Nišu, jer im je iz Beograda preskupo da lete -prenosi specijalizovani portal Exyuaviation.

Beogradski aerodrom je preskup i nije opcija za nas u ovom trenutku. Nastavljamo da pratimo srpsko tržište. Zanimljivo nam je i ako vidimo da potencijal možemo pretvoriti u profit, donećemo odluku da se tu dalje širimo. Verujemo da srpsko tržište ima veliki potencijal. Baziranje aviona trenutno nije opcija za nas, ali razvoj se brzo odvija sa Rajanerom. Naravno, to ne znači da Rajaner neće nastaviti da širi svoju mrežu iz Niša i pripisuje rast broja putnika- naveli su iz kompanije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Iz kompanije nisu pojasnili šta ovo širenje mreže znači za putnike nakon što su dve važne linije ukinuli.

Portal prenosi i podatak da ćeRajanerbiti treći najveći niskotarifni prevoznik u Srbiji na osnovu raspoloživog kapaciteta sedišta, iza kompanija Vizer i Pegasus erlajnsa.

Podsetimo, sa niškog aerodroma se od novembra ukida prva ikada uvedena linija i putnici više neće moći da lete do Malmea.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rajaner aerodrom konstantin veliki grad niš letovi iz niša niskobudžetne aviokompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana