Alta banka, Beograd


Sedište banke: Beograd
Osnovana: 1979 god.
Kapital banke: 4.034.438.000 RSD
Aktiva banke: 18.880.638.000 RSD
Vlasništvo banke: Alta Pay Group doo 28.52%, SFRJ 5.33%, Telegroup doo 5%, Đokić-Pavlica Danijela 5%, Tesla Capital A.D. Beograd 5%
Broj ekspozitura: 3
Broj bankomata: 3
SWIFT code: JMBNRSBG
Kontakt centar: 011/2205-500
eMail: info@altabanka.rs
website: http://www.altabanka.rs

Ukratko o banci:


Kao banka univerzalnog karaktera, ALTA banka je finansijski partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije kojima pruža proizvode i usluge u skladu sa modernim standardima. Spremna je da odgovori na sve potrebe poslovanja malih i srednjih preduzeća, uz posebnu specijalizaciju za podršku realizaciji kompleksnih razvojnih i infrastrukturnih projekata. Pored fokusa na poslovanje sa privrednom, paralelno razvija i poslovanja sa stanovništvom.

Uspešno završenim procesom privatizacije tokom 2019. godine banka, pod novim imenom ALTA banka, nastavlja svoj četredesetogodišnji staž u bankarskom sektoru Srbije sa novom energijom, novom vizijom i namerom da bar još četrdeset godina bude finansijski partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije. Fokus na poslovanje sa privrednom je srž poslovne strategije, ali će se u budućem periodu poslovanje Banke razvijati i u pravcu poslovanja sa stanovništvom, uz posvećenost unapređenju standarda kvaliteta i modernizaciji procesa, usluga i proizvoda. Partnerski odnos sa sistemom Alta Pay, omogućava širenje geografske pokrivenosti tržišta što će ponudu Banke, koju će činiti inovativni proizvodi, učiniti lako dostupnom većini građana i privrednika Srbije. ALTA banka nastavlja da neguje posvećen odnos prema konceptu korporativne društvene odgovornosti, što potvrđuje trajnu orijentaciju na poštovanje univerzalnih etičkih principa koji su osnov korporativne filozofije, odnosno trajnu posvećenost potrebama lokalne zajednice.

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana