Zvanični kurs Evra za dan 03.12.21. :: 117.5780 rsd

NLB banka, Beograd


Sedište banke: Beograd
Osnovana: 2005 god.
Kapital banke: 6.300.197.000 RSD
Aktiva banke: 41.621.849.000 RSD
Vlasništvo banke: Nova Ljubljanska 99.98%
Broj ekspozitura: 31
Broj bankomata: 28
SWIFT code: CONARS22
Kontakt centar: 011 7 15 15 22
eMail: info@nlb.rs
website: http://www.nlb.rs

Ukratko o banci:


NLB banka a.d. Beograd, čije je sedište smešteno u poslovnoj zgradi NLB Grupe u Beogradu, posluje na tržištu cele Srbije, putem razgranate mreže svojih poslovnica koju čini 4 filijale sa ukupno 32 poslovnice.

NLB banka posluje kao banka univerzalnog tipa, što znači da u svojoj ponudi ima široku paletu bankarskih usluga prilagođenu potrebama i očekivanjima kako korporativnih tako i individualnih klijenata. Bankarski stručnjaci i ostali profesionalni kadrovi u ovoj banci intenzivno nastoje da unapređuju sopstvenu poziciju na tržištu, sve vreme imajući na umu odgovornost prema svojim klijentima, akcionarima, zaposlenima i široj društvenoj zajednici.

Misija banke je da traži optimalnu meru i kompromis između različitih ciljeva koje nameće savremeno poslovanje: (1) između brzog rasta i stabilnosti, (2) masovnih transakcija i individualnog pristupa klijentima, (3) poštovanje standarda i fleksibilnosti, (4) globalnog i lokalnog tržišta, (5) profita i društvene odgovornosti.

Prateći politiku Vlade Srbije, NLB banka je redovni učesnik brojnih programa koji za cilj imaju podsticanje domaće privrede u finansijskom sektoru, posebno u domenu odobravanja subvencionisanih kredita.

NLB banka je članica NLB Grupe, najveće slovenačke međunarodne finansijske organizacije.Zaposleni u banci nastoje da bankarske proizvode iz svoje ponude predstave postojećim i potencijalnim klijentima na jedan nov i prijemčiv način, putem organizovanja brojnih interesantnih promocija, na kojima građani imaju priliku da malo bolje upoznaju banku, ali i da pitaju sve što im nije jasno u vezi sa bankarskim poslovima i ponudama. Na ovaj, ali i na brojne druge načine, banka konstantno radi na jačanju veza sa svojim korisnicima.

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana