Tekst objavljen: 05.09.2016 15:51        


Komercijalna banka planira da se širi u regionu i Evropi, kaže predsednik Izvršnog odbora te banke Aleksandar Piker i najavljuje njenu lidersku poziciju u regionu.

 Komercijalna banka planira da se širi u regionu

Komercijalna banka uspešno posluje na Balkanu, ali cilj su nova tržišta u Nemačkoj i Austriji. Kako kaže Piker, Komercijalna banka je jaka, stabilna domaća banka koja je ušla u privatizaciju, što joj je samo dodatno dalo snagu da radi još više na svom razvoju. Komercijalna banka bi htela ponovo da otvori svoje filijale u Nemačkoj i Austriji, koje su prethodnih godina zatvorene, rekao je Piker dodajući da im je važna i srpska dijaspora.

Piker ističe da sa svojim saradnicima radi na priprema za privatizaciju, ali i da su akcionari upravljačka snaga u tom poslu. Zadovoljni smo što postoji veliko interesovanje za Komercijalnu banku. Ali, o budućem investitoru ne mogu da kažem ništa konkretnije. Bitno je da mi činimo sve da banka bude što snažnija, organizovanija i da pruža što bolje i zanimljivije usluge klijentima. Ne čekamo kupca skrštenih ruku, naveo je on. Zahvaljujući čvrstoj rešenosti novog menadžmenta i preduzetim merama na stabilizaciji poslovnih rezultata, visoko smo kapitalizovana i stabilna banka sa adekvatnošću kapitala od 23,04 odsto, rekao je Piker.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana