Tekst objavljen: 28.07.2016 11:35        


Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ zainteresovan je da od Sava centra napravi sedište kompanije i da u naredne tri godine u njegovu rekonstrukciju i adaptaciju uloži više od 30 miliona evra u prvoj fazi, izjavio je Tanjugu v.d. direktora aerodroma, Saša Vlaisavljević.

Aerodrom bi manjinsko vlasništvo u Sava centru

„Ponudili smo i državi i Gradu Beogradu izuzetno dobro rešenje - da budemo manjinski partner Gradu u Sava centru sa 49 odsto udela“, rekao je Vlaisavljević. Tu bi bio smešten menadžment i sve operativne službe aerodroma. Sava centar bi se zvao Kongresni centar Aerodrom „Nikola Tesla“ i u svom sastavu bi imao kulu, vrhunski šoping mol i hotel.

Vlaisavljević je naveo da je Grad Beograd ranije raspisao neobavezujući tender za Sava centar i da se aerodrom prijavio pošto je zainteresovan za učešće na obavezujućem tenderu koji će uskoro biti raspisan.

„Aerodrom „Nikola Tesla“ nema svoje sedište na aerodromu, a Sava centar je za nas i poslovni izazov i prilika da kompletna administracija i top menadžment pređu u jeftiniji prostor“, rekao je Tanjugu čelnik beogradskog aerodroma i istakao da ovo preduzeće želi širenjem komercijalnih sadržaja da poveća svoje komercijalne poslovne prihode.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana