Tekst objavljen: 11.05.2017 15:12        


Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ priprema se za drugi transkontinentalni let koji se očekuje u drugoj polovini ove godine.

Aerodrom „Nikola Tesla“ spreman za drugi let

Generalni direktor kompanije, Saša Vlaisavljević, izjavio je da se očekuje linija ka Pekingu u drugoj polovini godine, ali da nije poznat tačan termin s obzirom da su pregovori i dalje u toku. HNA grupa, koja upravlja avio-kompanijom Hainan Airlines i nekolicinom drugih avio-operatera, potpisala je pismo o namerama sa Vladom Srbije o uspostavljanju avio-linije između dve zemlje.

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, putuje uskoro u Peking gde bi trebalo da se sredinom meseca dogovore detalji u vezi sa ovom avio-linijom. Vlaisavljević navodi da će tekuće investicije na Aerodromu omogućiti ovoj vazdušnoj luci potpunu pripremljenost za drugu širokotrupnu letelicu.

„Mi proširujemo kapacitete jer postoje realne potrebe. Kada se kompletira rekonstrukcija Terminala 1 do kraja meseca, imaćemo 33 nova check-in-a koji će biti povezani sa novim sistemom sortiranja prtljaga“, naveo je direktor Aerodroma „Nikola Tesla“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana