Tekst objavljen: 26.12.2016 11:47        


Konzorcijum ponuđača Telekomunikacija d.o.o, Jedinstvo Sevojno i SADE Serbia CGTH izgradiće deo kanalizacionih kolektora u Kruševcu. 

Domaći konzorcijum gradi kanalizacione kolektore

Ta grupa izvođača odabrana je na tenderu, a ugovor sa njima potpisali su ove sedmice predstavnici JKP Vodovod, objavljeno je na sajtu Grada Kruševca. Reč je o izgradnji kanalizacionih kolektora u okviru projekta "Program vodosnabdevanja i kanalizacije u opštinama srednje veličine u Srbiji – Program III", koji je podržala Nemačka razvojna banka (KfW).


Potpisani ugovor obuhvata izvođenje radova na svim kolektorima za koje je obezbeđena građevinska dozvola u iznosu od 5,51 milion EUR. Izgradnja preostalih kolektora biće ugovorena nakon dobijanja dozvola za gradnju, dodaje se na sajtu Grada.

Ugovoreni poslovi obuhvataju nabavku, isporuku i izgradnju preostalih gradskih kolektora, kao i kanalizacionih mreža za naselja Modrica, Veliko Golovode, Lipovac i Pakašnica, u ukupnoj dužini od 31 km, kao i regulaciju Garskog potoka u dužini od 1,5 km. Rok za završetak radova je 15 meseci od dana uvođenja izvođača u posao, a zvaničan početak radova planiran je za 4. januar 2017. godine, navedeno je na sajtu Grada.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana