Tekst objavljen: 20.07.2017 9:32        


U nastavku pregovora rukovodstva i štrajkačkog odbora kompanije FCA Srbija, koje predvodi predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sa ministrima privrede i rada i socijalne politike Goranom Kneževićem i Zoranom Đorđevićem, razgovarano je juče o četiri zahteva koje je štrajkački odbor postavio pred rukovodstvo te kompanije.

Nastavak pregovora o pojedinačnim zahtevima radnika

Pregovori će se nastaviti i u narednim danima, kada će se o svakoj tački posebno razgovarati. Reč je o analizi procesa i eventualnoj optimizaciji rada, obezbeđivanju noćnog prevoza za radnike koji ostaju prekovremeno, kao i mogućnostima za povećanje plate i isplate bonusa efikasnosti. Predstavnici kompanije FCA Srbija iz Kragujevca izazili su spremnost organizovanja posebne komisije, u kojoj će učestovovati i predstavnik štrajkačkog odbora, a koja će imati za cilj da izvrši analizu svih procesa rada u toj kompaniji radi eventualne optimizacije poslovanja i ispravljanja svih mogućih nedostataka.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
gates of olympus game starlight princess putaran mahjong ways pragmatic play inovatif lucky neko si kucing keberuntungan situs server kamboja akun vvip muraibet sweet bonanza candyland game deposit qris keberagaman tema game online rahasia sukses zeus apk gacor zeus racikan pola olympus game scatter kamboja pola racikan admin pusat akun pro platinum game mega maxwin situs akun gacor link maxwin game online game ewallet resmi game rtp super tinggi game hoki terbaru game mahjong ways game online gacor strategi mahjong ways trik sweet bonanza