Tekst objavljen: 19.04.2017 15:16        


Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su novo obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastukturom beogradske vazdušne luke, a kao novi rok za slanje neobavezujućih ponuda postavljen je 15. maj. 

Opet produžen rok za potencijalne koncesionare

Novo obaveštenje objavljeno je samo par dana nakon što je rok već produžen. Naime, prethodno je u četvrtak, 13. aprila, izdato obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije u kome se kao pomenuti rok navodi 24. april 2017. godine.

U novom obaveštenju, navodi se da rok za donošenje odluke o ponuđačima koji su se kvalifikovali za učešće u Fazi 2 ostaje nepromenjen i iznosi 10 (deset) kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda (25. maj), kao i da rok za podnošenje obavezujućih ponuda ostaje 75 dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se koji su se kvalifikovali za Fazu 2 (28. jul).

Eksplicitno međutim, nije pomenut rok za pregledanje i ocenu obavezujućih ponuda. Stoji samo da se rokovi Faze 2 menjaju, iako samo trajanje postupka Faze 2 ostaje nepromenjeno. , kao i nenaplativi zajmovi u bankarskom sektoru. Kada je reč o nezaposlenosti, MMF prognozira da ce ona u ovoj godini iznositi 16 odsto, a da će u 2018. ta stopa pasti na 15,6 odsto.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana