Tekst objavljen: 17.07.2017 11:18        


Železara Smederevo dobro posluje i na kraju 2017. ostvariće profit veći od planiranih 20 miliona evra, izjavio je Ju Jong, predsednik Hesteel grupe koja je vlasnik srpske čeličane.

Profit Železare na kraju 2017. biće veći od 20 miliona

Čelnik Hesteela u intervjuu Tanjugu kaže da je u smederevskoj železari rešen veliki broj problema u proteklih godinu dana, da je železara sada sređena i da se iz regionalne transformiše u globalnu kompaniju.

Indikatori poslovanja železare u Smederevu su poboljšani i povećana je efikasnost, a Ju dodaje da je Hesteel u Smederevu poslovao pozitivno prošle godine i da je sa pravljenjem profita nastavljeno i u prvom polugođu 2017. "Vrlo smo uvereni da ćemo ostvariti naše ciljeve u 2017.

Sada je potpuno drugačija situacija nego pre godinu dana, na primer. Naši zaposleni su vrlo optimistični i veruju da ćemo dostići ciljeve. Srpska fabrika je transformisana iz regionalne u globalnu fabriku, sa globalnom konkurentnošću", naglasio je predsednik Hesteel grupe.

Ciljevi Hesteela su, navodi, da u srpsku železaru ove godine uloži 120 miliona evra kako bi ostvario proizvodnju od dva miliona tona, vrednu oko 800 miliona dolara. Hesteel od juna 2016. pokušava da poveća proizvodnju i energetsku efikasnost, poboljša snabdevanje i odnos sa mušterijama i u svim segmentima su napravljeni pomaci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana