Tekst objavljen: 10.03.2017 12:40        


Radna grupa za pitanja normalizacije vazdušnog saobraćaja iznad Kosova i Metohije sastala se po prvi put da razmotri detalje u vezi sa predlogom platforme za pregovore koja treba da bude predstavljena Vladi, saopšteno je iz Ministarastva odbrane. takao je on, navodeći da ta preduzeća nisu samo ekonomski već i socijalni i demografski problem jer zapošljavaju veliki broj ljudi.

Prvi sastanak radne grupe za letove Beograd-Priština

Vlada Republike Srbije oformila je radnu grupu koju predvodi ministar Đorđević i koja se bavi pitanjima normalizacije vazdušnog saobraćaja za civilne letove iznad Kosova, uključujući i ponovno uspostavljanje avio linije Beograd-Priština.

Uz eksperte iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, radnu grupu čine i stručnjaci iz Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Kancelarije za koorodinacione poslove u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini, Direktorata civilnog vazduhoplovstva i Agencije za kontrolu leta Srbije i Crne Gore.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana