Tekst objavljen: 14.03.2017 9:49        


Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Komisije za davanje predloga Vladi za izbor i sprovođenje modela strateškog razvoja beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“, Zorana Mihajlović, izjavila je da se na pretkvalifikacioni konkurs za koncesiju za taj aerodrom prijavilo ukupno 27 kompanija iz celog sveta.

Stiglo 27 prijava za koncesiju Aerodroma „Nikola Tesla“

„Rok za konkurs istekao je u petak, a do nedelje popodne prijave su proveravane. Među prijavljenima su svetski priznate kompanije iz Nemačke, Francuske, Kine, Rusije, Turske, Švajcarske, ali i iz Indije, Koreje i Grčke“, rekla je ministarka Mihajlović za „Kurir“.

Ona je ocenila da je ovako veliko interesovanje najbolji dokaz da će Aerodrom sigurno zadržati vodeće mesto u ovom delu Evrope, saopšteno je iz njenog kabineta. „Mi smo se odlučili da ne prodajemo Aerodrom, već da idemo u koncesiju i sada očekujem da ćemo u ovakvoj konkurenciji dobiti odlične uslove i za Aerodrom „Nikola Tesla“ i za našu zemlju.

U ovakvoj konkurenciji Vladi neće biti lako da izabere najboljeg ponuđača“, izjavila je ministarka Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana