Tekst objavljen: 22.05.2017 9:35        


Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air pokrenula je četiri nove linije iz Beograda, koje će saobraćati do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte.

Wizz Air uspostavio četiri nove linije iz Beograda

Nove linije će imati po dva polaska nedeljno, a osim novih linija, Wizz će povećati i broj letova do nekih od najpopularnijih destinacija iz Beograda nudeći tako više mogućnosti svojim putnicima prema Malmeu (5 letova nedeljno), Dortmundu i Ajndhovenu (4 leta nedeljno), Geteborgu, Minhen-Memingenu i Stokholm-Skavsti (3 leta nedeljno).

Tome će doprineti i uvođenje još jednog, drugog po redu Wizz Air aviona koji je u petak svečano dočekan na Aerodromu “Nikola Tesla”. Miodrag Mirković, direktor komercijalnog poslovanja i marketinga Aerodroma "Nikola Tesla" poželeo je dobrodošlicu svim novim putnicima iz Beograda, izrazivši očekivanja da će otvaranje novih linija, u godini jubileja, kada Aerodrom proslavlja prvih 55 godina, doprineti ispunjenju cilja i objektivnog očekivanja da Aerodrom pređe magičnu cifru od 5,5 miliona putnika tokom ove godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana