Tekst objavljen: 31.10.2012 16:24        


Vlasnik Milana Silvio Berluskoni spreman je da proda velikana Serije A šeiku Hamadu bin Kalifi Al Taniju, vladajućem emiru Katara, osećajući da je došlo vreme da kaže zbogom svom voljenom klubu.

Berluskoni prodaje Milan, šeici i Gasprom ga hoće (Ricardo Stukert/PR)

Opterećeni finansijskim problemima sedmostruki prvaci Evrope bili su primorani da u letnjem prelaznom roku prodaju Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silvu, a otpustili su iskusne Alesandra Nestu, Đenara Gatuza i Klarensa Sedorfa kako bi smanjili troškove.

Milan beleži slabe rezultate ove sezone, a pored toga Berluskoni nije siguran da li je on pravi čovek da pomogne klubu da se vrati na "stare staze" pošto je opterećen drugim problemima.

Bivši italijanski premijer je, naime, nedavno osuđen na 12 meseci zatvora zbog učešća u poreskom skandalu i najveći deo vremena on sa saradnicima posvećuje pripremi žalbe u nastojanju da presuda bila ukinuta.

Dakle, Berluskoni je spreman da proda klub, a šeik Hamad bin Kalifa Al Tani je najozbiljniji kandidat da preuzme italijanskog fudbalskog velikana. Kao mogući kupci pominju se još kompanije Gazprom i Ferero.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
AC Milan silvio berluskoni fudbal fudbalski klub Italija katar gasprom

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana