Tekst objavljen: 21.05.2013 15:30        


Kompanija Delta Holding raspisala je konkurs za 250 novih radnih mesta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Za ovaj hotel između ostalog se traže recepcionari, sobarice, osoblje u restoranu, referent u finansijama, IT menadžer i slično. Rok za prijavu je 5. jun.

Delta nudi 250 radnih mesta u hotelu Crowne Plaza

Rekonstrukcija bivšeg hotela Intercontinental, u čiju je rekonstrukciju Delta Holding uložio 40 miliona evra, počela je 16.jula prošle godine, a otvaranje Crowne Plaze planirano je do kraja 2013. godine.

Crowne Plaza je hotelski lanac koji je predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih pre svega poslovnim ljudima.

Crowne Plaza moći će da primi više od 600 gostiju. Hotel će raspolagati sa 416 soba, 12 sala, 2 restorana, velikim spa centrom, 3 lokala. Na mezaninu će se nalaziti Club Lounge zatvorenog tipa za goste deluks soba, a hotel će biti direktno povezan sa Kongresnim centrom Sava Centra.

Gostima hotela biće na raspolaganju 1300 m2 fleksibilnog banket prostora i balska dvorana kapaciteta do 800 ljudi. Hotel Crowne Plaza imaće sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom i biće hotel sa najvećim sobnim kapacitetom u regionu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
crown plaza Delta hoteli hotel posao traženje posla karijera nezaposleni nezaposlenost

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana