Tekst objavljen: 10.10.2012 16:26        


Na završenom konkursu Delta Holdinga za zapošljavanje i edukaciju posredstvom interneta, prijavilo se više od 1.000 mladih, fakultetski obrazovanih kandidata, a u nekoliko narednih faza biće odabrano 20 najboljih, saopšteno je iz ove kompanije.

Delta zapošljava 20 “mladih lidera”

- Program Mladi lideri predviđa da izabrani kandidati počnu da rade u našoj kompaniji i da u narednih godinu dana prođu niz dodatnih obuka u zemlji i inostranstvu, istovremeno upoznajući poslovnu praksu i sistem u kome rade - rekla je Ana Dučić, direktor ljudskih resursa u Delta Holdingu.

U saopštenju se dalje navodi da program Mladi lideri predstavlja inovativni projekat u oblasti zapošljavanja i da je prijavljivanje i prvo testiranje obavljeno na internetu.

- Nov je bio i princip da u uvodnom delu zainteresovani nisu znali ime kompanije koja stoji iza cele akcije. Time je izazvano dodatno interesovanje mladih stručnjaka, kod kojih, kako su pokazala istraživanja, načelno postoji strah od toga da su rezultati uobičajenih konkursa za posao zapravo unapred poznati - objašnjavaju u ovoj kompaniji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    relja 11.10.2012 11:07

    Dobra ideja. Trebalo bi da bude više takvih konkursa.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
karijera posao zaposlenje mladi lideri delta holding

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana