Tekst objavljen: 17.05.2013 14:50        


Kompanija Fijat automobili Srbija raspisala je konkurs za talentovane mlade inženjere sa fakultetskom diplomom sa ciljem da postanu deo "Talent pool programa". Fakultetske diplome trebalo bi da budu iz oblasti mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike.

Fijat nudi posao mladim srpskim inženjerima

- Svi koji žele da konkurišu ne moraju da poseduju radno iskustvo, a prednost će dobijati kandidati sa odličnim poznavanjem engleskog jezika i organizacionim sposobnostima - navedeno je u saopštenju iz kompanije.

Konkurs je otvoren do 15. juna, a radne biografije, na engleskom jeziku, zainteresovani treba da pošalju elektronskom poštom na veb adresu: http://www.fiatsrbija.rs/posao
Zahvaljujući ulaganju kompanije u "Talent pool program" odabrani kandidati proći će intenzivne i sveobuhvatne obuke i treninge, ali i dobiti zaposlenje u toj kompaniji.

Prema rečima menadžera organizacionog razvoja, sektora ljudskih resurska kompanije FAS Nede Sagić, "prilikom traženja mladih talenata bitno je to da budu fleksibilni i da imaju jak osećaj odogovrnosti".

- Veoma polažemo na timski rad, jer je on za uspeh kompanije od izuzetne važnosti, ali će od kandidata, takođe, tražiti da na pravi način komunicraju sa kolegama i poslovnim partnerima - rekla je Sagić i dodala da s druge strane, tim stručnjaka u FAS-u će im preneti znanje i iskustvo stečeno širom sveta i omogućiti im da nastave tradiciju uspešnog poslovanja i inovacija dugu više od sto godina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
srpski fijat fijat automobili srbija fijat Fiat fabrika automobila automobilska industrija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana