Tekst objavljen: 11.06.2013 13:09        


Kompanija Fiat Automobili Srbija raspisala je konkurs za mlade inženjere sa fakultetskom diplomom iz mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike.Oni će biti u prilici da postanu deo Talent pool programa.

Fijat raspisao konkurs za mlade srpske inženjere

Zahvaljujući ulaganju kompanije u Talent pool program odabrani kandidati imaće priliku da prođu intenzivne i sveobuhvatne obuke i treninge, kao i da dobiju zaposlenje u kompaniji, sapošteno je iz FAS-a.

Konkurs traje do 15. juna 2013. godine do kad svi zainteresovani mogu poslati svoju radnu biografiju na engleskom jeziku na adresu http://www.fiatsrbija.rs/posao.
Svi koji žele da konkurišu neće morati da poseduju prethodno radno iskustvo, a prednost će dobijati kandidati sa odličnim poznavanjem engleskog jezika i organizacionim sposobnostima.

- Prilikom traženja novih mladih talenata bitno nam je da budu fleksibilni, kao i da imaju jak osećaj odgovornosti. Veoma polažemo na timski rad, jer je on za uspeh kompanije od izuzetne važnosti, ali ćemo od kandidata, takođe, tražiti da na pravi način komuniciraju sa kolegama i poslovnim partnerima. S druge strane, naš tim stručnjaka će im preneti znanje i iskustvo prikupljeno širom sveta i ujedno im omogućiti da nastave tradiciju uspešnog poslovanja i inovacija dugu više od 100 godina - izjavila je Neda Sagić, Menadžer organizacionog razvoja, sektora ljudskih resursa kompanije FAS.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

2 komentara

 1. User image
  Vuchina 11.06.2013 14:16

  'Fijat raspisao konkurs za mlade srpske inzinjere'

  Prvo nije Fijat vec FIAT.
  Drugo, inzenjer moze biti Slovak oli Rusin oli Makedonac svi gradjanji Srbije oli od nashije Gegh-Brdjanin dualni egzogamac sa Prokletija (no to je samo teoretski slucaj...oni su u 'internacionalni biznis' tj policijske datoteke od sviju civilizovani razvijenije zemlji...oli su uvazeni paraziti u Biograd poput advokata, ljekara, estrada i ostalih kolekcionara djevradi...

 2. User image
  Vuchina 11.06.2013 15:35

  'Fijat raspisao konkurs za mlade srpske inzinjere'

  Prvo nije Fijat vec FIAT.
  Drugo, inzenjer moze biti Slovak oli Rusin oli Makedonac svi gradjanji Srbije oli od nashije Gegh-Brdjanin dualni egzogamac sa Prokletija (no to je samo teoretski slucaj...oni su u 'internacionalni biznis' tj policijske datoteke od sviju civilizovani razvijenije zemlji...oli su uvazeni paraziti u Biograd poput advokata, ljekara, estrada i ostalih kolekcionara djevradi...od manje grabezljivih

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Fiat srpski fijat fijat automobili srbija fijat fabrika automobila automobilska industrija posao karijera mladi inženjer

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana