Tekst objavljen: 22.02.2013 13:10        


Vlasnici male hrvatske marketinške firme Diruo marketing pokraj Varaždina, Zoran Kućar i Matija Vugrinec odlučili su da poklone biznis koji su pokrenuli pre dve godine, jer su odlučili da se odsele u Italiju.

Hrvati poklanjaju firmu bez dugova jer se sele

Na oglas kojeg su nedavno objavili, uz napomenu da poklanjaju firmu bez dugova, javilo se puno zainteresovanih, a dvojac koji uskoro napušta Hrvatsku odlučio se da uđe u pregovore s jednim zagrebačkim preduzetnikom.

Kao mamac za potencijalne primatelje dara suvlasnici su naveli Optima Telekom, kao jednog od klijenata.

- S obzirom da smo imali izuzetno niske troškove otvaranja kompanije, i poslu koji tek treba razviti, odlučili smo da ga radije poklonimo. Kompanija se bavi marketingom, klijenti su nam najvećim delom ugostitelji s područja Varaždina, ali moram da priznam da su vremena teška i teško je doći do poslova. Uprkos tome, poslujemo sa sitnom dobiti. Moj partner dobio je ponudu iz Italije koja se i meni svidela, obojica smo visoko obrazovani, i odlučili smo da odemo. Na oglas nam se javilo jako puno ljudi, ali retki su ozbiljni. Verujem da će pregovori dobro proći i da će naš naslednik razviti posao - kaže Kućar.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Hrvatska pokloni preduzeće biznis

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana