Tekst objavljen: 05.05.2013 14:30        


Traži se pomoćnik glavnog kuvara, godišnja plata 23.000 funti (27.000 evra) za 45-satnu radnu nedelju, piše u oglasu koji je na Internet postavila Bakingemska palata. Kandidati moraju da budu kvalifikovani za pripremanje jela za dve osobe do banketa za 200 gostiju i prijeme za 800 zvanica.

Kraljica traži kuvara: Plata 2.250 evra mesečno

Pored dobrog poznavanja "francuske kuvarske terminologije", od njih se traži i da poseduju istinsku "strast prema kuvanju".

Iako će uglavnom raditi u Bakingemskoj palati, glavnoj adresi 87-godišnje kraljice Elizabete II, moraju biti spremni da provedu do tri meseca godišnje i u nekoj od drugih kraljevskih rezidencija, poput dvorca Balmoral u Škotskoj ili palate Sandringem, na istoku Engleske, kao i da se povinuju drakonskim merama bezbednosti i diskrecije.

Kandidati mogu da se jave na oglas do 10. maja, a kao značajna prednost smatraće se iskustvo u ugostiteljskom objektu sa pet zvezdica.

Zadatak pomoćnika šefa kuhinje biće da zajedno sa brigadom kuvara i pomoćnika u službi njenog visočanstva sprema "sveža jela u skladu sa najvišim kriterijumima kvaliteta".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kuvar Britanija engleska engleska kraljica posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana