Tekst objavljen: 17.06.2013 17:00        


Srpska prestonica će krajem ove godine dobiti najveći hotel u regionu. Gostima Beograda u nekadašnjem Kontinentalu, a od 2014. Kraun plazi na raspolaganju će biti 416 soba, dva restorana, čak 14 kongresnih sala, a za opuštanje spa i fitnes centar, bazen, dva turska kupatila i toliko sauna, kafić, teniski teren...

Kraun plaza: Za 250 radnih mesta 2.500 kandidata

Novobeogradski hotel kompletno se renovira nakon gotovo četiri decenije, a ova investicija je vredna 40 miliona evra.

Dok majstori užurbano rade, menadžment ovog hotela bira buduće radnike. Na konkurs za 250 sobarica, čistačica, kuvara, recepcionara, konobara, menadžera prijavilo se 2.500 kandidata.

- Sa svakim kandidatom koji bude ušao u uži izbor lično ću razgovarati, jer nam je cilj da se napravi dobar tim - kaže Živorad Vasić, generalni direktor hotela i poslovnih objekta Delta rilestejta.

- Važna je stručna sprema, ali je najvažnije da naš gost uvek poželi da se vrati. Da bude uslužen kao i u svim vrhunskim hotelima sa pet zvezdica, a istovremeno da oseti i domaćinsku atmosferu.

- U maju 2014. rezervisane su sve sobe, jer se održavaju kongresi - priča Vasić. - Naš cilj je da u početku popunjenost kapaciteta bude 50 odsto, a da se se narednih godina povećava. Prema petogodišnjem biznis planu, popunjenost bi trebalo da bude od 78 do 84 odsto.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
traženje posla nezaposlenost nezaposleni Beograd hotel hoteli interkontinental crown plaza kraun plaza

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana