Tekst objavljen: 18.09.2012 14:40        


Vest o bizarnom partnerstvu između autopraonice i "salona za masažu" u glavnom gradu Malezije Kuala Lumpuru brzo se raširila internetom.

Za deseto pranje automobila - besplatan seks

Najbolje mušterije jedna autopraonica u Kuala Lumpuru je nagrađivala kako bi oni opet došli na isto mesto nebili oprali svoj automobil. I opet. I opet.

Poslovni sporazum funkcionisao je na sledeći način: Automobil treba u određenom vremenskom periodu da oprete devet puta. Nakon što dođete 10. put, daruju vam besplatan seks.

Tvorci ove poslovne strategije brzo uvideli da se mušterijama nova ponuda vrlo dopala. Više, recimo, od besplatnog osveživača za automobile.

Međutim, ovim biznismenima ubrzo je prekinuta delatnost pošto je u policijskoj raciji uhvaćeno devet navodnih vijetnamskih prostitutki između 18 i 28 godina starosti.

Policija je tek tada saznala za poslovni sporazum s autopraonicom jer je autopraonica izdavala čak i posebne kartice kako bi bili sigurni da će muškarci doći na 10. pranje svog automobila.

Osim toga, zanimljivo je da je samo određenim etničkim grupama bilo dopušteno da dobiju ove kartice. Dakle, imamo rasisitičko pranje automobila udruženo s prostitucijom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nagrada pranje automobila Malezija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana