Tekst objavljen: 19.05.2019 9:00        


Cene kriptovaluta ponovo lete u nebo, a pravo ludilo izazvale su spekulacije da bi jedan od najvećih online trgovaca eBay mogao uvesti trgovanje digitalnim kovanicama.

Hoće li bitkoinom moći da se kupuje na eBay-u?

Cene bitcoina premašile su 8.000 dolara, a samo u jednoj nedelji ova je valuta dobila na vrednosti preko dve hiljade dolara.

Posetioci Consensus-a, todednevne konferencije posvećene kripovalutama, u organizaciji Coindesk-a, jednog od najvećih medija u svetu koji se bavi digialnim novcem i blockchainom, imali su priliku da vide reklamne panoe jednog od sponzora, internet veletrgovca Ebay-a, koji “namiguje” da će se baciti na područje virutalnih valuta.

Prihvatanje kriptovalutaa od trgovaca kao što je Ebay bio bi veliki korak napred u identifikaciji kriptovluta kao pune alternative evru i dolaru. Još nema zvaničnih saopštenja trgovca o ovome, ali po mišljenju mnogih, samo je pitanje vremena kada će se to desiti.

Visok rast kriptovaluta iznenadio je i najveće poznavaoce, jer je situacija na tržištu gotovo ružičasta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prošle nedelje, hakerski napad smanjio je promet na najvećoj svetskoj kriptomenjačnici Binance. Kina priprema mere koje mogu u velikoj meri paralizovati tržište kriptoaluta u zemlji, a najbogatiji investitor na svetu, Warren Buffett, ponovo je udario po bitcoinu. To su vijesti koje bi, bar u svetlu prethodnog iskustva, mogle uzrokovati pad cena.

Uprkos tome, bitkoin i društvo ponovo su žiži, a njihova cena je ponovo u usponu, iako je daleko od nekadašnjih rekorda.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bitkoin virtualna valuta eBay kriptovalute

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana