Tekst objavljen: 11.04.2013 13:50        


Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije iznenađeno je da se uvođenjem Srbije na listu PejPala nije našla i Crna Gora. Oni kažu da su iz PejPala "dobili čvrsta uveravanja da će Crna Gora dobiti PejPal sistem u paketu sa više zemalja regiona i da je 2012. poslednja bez PejPala".

Crnogorci besni: PejPal ih zaobišao "jer su mali"

Navodi se i da ih je menadžement te kompanije obavestio da je grupa država koje su bile planirane za uvođenje PejPala u ovoj godini, među kojima je i Crna Gora, "podeljena iz strateških razloga kompanije".

Izražavajući žaljenje zbog toga što Crna Gora u ovom trenutku nije obuhvaćena, iz kompanije PejPal objasnili su da je odlučeno da se trenutno taj sistem uvede u države koje iz planirane grupe imaju najveće tržište.

- Želimo da informišemo javnost da je Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije iznenađeno postupkom i odnosom kompanije PejPal, jer su na ovaj način građani Crne Gore diskriminisani u odnosu na građane iz drugih država regiona - dodaje se u saopštenju Ministarstva.

Dodaje se i da je "izneneđenje tim veće, ako znamo da smo prvi u regionu ispunili sve zahteve kompanije i eliminisali administrativne barijere koje su postojale u sistemu i bile prepreka za uvođenje PejPala, o čemu svedoči i zvanična prepiska".


Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
PejPal paypal cg Crna Gora internet trgovina online trgovina internet prodaja IT kompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana