Tekst objavljen: 04.04.2013 12:50        


Za kompaniju Delez konkurentni su dobrodošli na tržište Srbije, samo ukoliko igraju po pravilima fer poslovanja, kaže David Vander Šuren COO Delez Evrope za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru komentarišući moguću kupovinu Merkatora od strane Agrokora.

Delez: Fer konkurencija u Srbiji je dobrodošla

Srpski mediji su u poslednje vreme puno pisali o ovoj akviziciji Agrokora i njenom uticaju na domaće tržište, a i iz državnim ministarstava se sve više čuju pozivi i ostalim trgovinskim lancima da počnu poslovanje u Srbiji. Među onima koje se najviše pominju su Lidl i Kerefur.

- Ove kompanije su Delezu poznate kao i druge kompanije o čijim se dolascima govori, a nama je jedino važno da naši konkurenti, kao i mi, igraju po pravilima fer poslovanja. Svu konkurenciju poštujemo - kaže on.

Šuren navodi i da je briga o potrošačima na prvom mestu za ovu kompaniju, i da je to polje na kome će se oni boriti za pobedu.

- Kompanija Delez Srbija u ovom trenutku ima više od 360 objekata u Srbiji, pa smo samim tim svakodnevno pred izazovom da budemo još bolji i nadmašimo sebe. Potrošači su ti koji donose konačnu odluku i svojim izborom raspoređuju odnos snaga na tržištu, tako da ćemo se i ubuduće prvenstveno baviti njima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
delez Delhaize trgovinski lanci trgovinski lanac trgovci kupovina potrošači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana