Tekst objavljen: 28.11.2012 10:47        


Nakon što je u Hrvatskoj 7. novembra održan "Dan bojkotiranja svih Konzuma u Hrvatskoj", pokrenuta je nova akcija "Badnjak bez Konzuma!".

Hrvati na Badnji dan bojkotuju Todorićev Konzum

- Pozivamo sve građane Republike Hrvatske na bojkot Todorićevog Konzuma koji će se održati 24.12.2012. na Badnjak - poručuju organizatori akcije.

- Ukratko, Ivica Todorić je monopolista koji drži sve ključne industrijske grane ionako krhke hrvatske privrede. Ivica Todorić je na nelegalan način stekao svoje poslovno carstvo u sumnjivoj privatizaciji i širio se bez imalo smetnji jer ga je svaka politika i većina medija podržavala. Jednog Todorića bi moglo zameniti desetine hiljada malih preduzetnika i privrednika (što bi bio veliki točak veće potrošnje i okretanja novca) samo da pravosuđe počne raditi svoj posao i pročešlja njegovo poslovanje od devedesetih naovamo. Nažalost, Hrvatska je visoko korumpirana država tako da svako ima svoju cenu. Zato dragi građani i građanke Republike Hrvatske, odazovite se ovom novom bojkotu i pozovite svoje sugrađane koji nemaju Fejsbuk da saznaju za bojkot - navode organizatori bojkota.

Za kraj poručuju: "Jedan čovek može promeniti sebe, kritična masa menja svet".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Hrvatska Konzum Ivica Todorić kupovina trgovinski lanac potrošači prava potrošača zaštita potrošača

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana